#run2rivers #2rivers2024

Startnummer, net even anders

We doen het net even anders met de startnummers. Omdat we het zo leuker en persoonlijker vinden!

Om te beginnen krijgt iedere loper twee nummers, een borst- en een rugnummer. Waarom? Omdat je als loper met name op de rug van andere lopers kijkt. En als je het rugnummer van je voorganger ziet, lees je het volgende af:

  • Startnummer en voornaam van de loper. Je loopt een heel eind, je kunt nu iemand bij de voornaam aanspreken, net zo persoonlijk;
  • Aan welke afstand neemt de loper deel? We kennen drie smaken: de Marathon, de Duo Marathon en de Run-Bike-Run;
  • Aantal deelnames, twee mogelijkheden: je doet voor de eerste of voor de tweede keer mee, een ‘1’ of een ‘2’.

Kortom, startnummers met een verhaal. Toch net even gaver dan tegen een saaie rug aankijken! We hebben het overigens niet helemaal zelf verzonnen. Ook in de Two Oceans Marathon en onder andere Comrades Marathon loop je met twee startnummers en zie je de naam en het aantal deelnames van de loper op het startnummer staan. Wegens succes gekopieerd 😉

Het startnummer kan op zondag 12 februari tussen 9:30 en 10:30 uur worden opgehaald aan de balie van Theater De Poorterij.

Belangrijk. Het startnummer met de chip doe je op de borst voor een correcte tijdregistratie. Schrijf daarnaast op achterzijde van je startnummer het telefoonnummer dat in geval van calamiteiten kan worden gebeld. 

En mocht je gedurende de race nummer ’51’ en/of ’56’ tegenkomen, feliciteer Frank en/of Günter dan even. Ze zijn op 12 februari jarig en worden respectievelijk 51 en 56!