#run2rivers #2rivers2024

Plieger en Two Rivers Marathon: high-five!

Plieger groep is de nieuwe hoofdsponsor van Two Rivers Marathon. Het Zaltbommelse bedrijf Plieger zal de meest in het oog springende partner zijn, zo staat de naam de komende twee edities op het startnummer en de shirts. André en Sven deden alvast een high five.

“Wij zijn er trots op een partnerschap aan te gaan met zo’n toonaangevende onderneming. Plieger is een grote werkgever in de Bommelerwaard, we hebben ook heel wat Plieger medewerkers bij de deelnemers en vrijwilligers”, aldus Ed Kooijman, voorzitter van Two Rivers Marathon. “Kenmerkend voor Two Rivers is de enorm goede sfeer en de verbondendheid, zodat we iets heel moois kunnen neerzetten. Dat is precies wat Plieger ook doet”.

Patrick Boterman, marketing project manager bij Plieger: “Plieger is sinds 1918 actief als groothandel in sanitair, verwarming, installatie, lucht & ventilatie en elektra. Op het gebied van sanitair is Plieger zelfs de grootste aanbieder van Nederland. Dat doen we samen vanuit Zaltbommel. Met onze partnership met Two Rivers Marathon willen we laten zien wat voor mooi bedrijf we zijn, vooral ook als mogelijke werkgever. Middels het partnership koppelen wij onze werving aan de uitstraling van Two Rivers Marathon”.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *