#run2rivers #2rivers2024

November. Strava ‘Locked Safe Challenge’, doe jij mee?

Wedstrijdje!

Geldt voor jou ook? ‘Als hij niet op Strava staat, telt hij niet!’. Voor velen van ons wel. Ook zetten we allemaal wel eens een tandje bij als we over een Strava-segment heen rennen. Gewoon. Voor de fun! En ook stiekem hier en daar voor de ranking…

Vier Strava segmenten

Op het Two Rivers parcours hebben we in de looprichting van de Marathon vier Strava segmenten uitgezet. Van verschillende lengte, op verschillende plekken, bij verschillende dorpen, langs allebei de rivieren. Met een hoge ‘raak kans’.

De maand November bombarderen we tot maand van de ‘Locked Safe Challenge’. Met voor de winnaars een ludieke prijs én eeuwige roem. Winnaars? Voor zowel heren als dames de nummers 1, 2 en 3 per segment.

De actuele stand is te bekijken via de Strava-app. Ook doen we er zo nu en dan verslag van. De challenge loopt van 1 tot en met 30 november. Iedereen kan meedoen. Heb je je ingeschreven voor Two Rivers 2020 dan maak je bovendien kans op één van ludieke prijzen.

Marcel, directeur van Locked Safe Holland, in actie op het vierde Strava-segment ‘Locked Safe Challenge #run2rivers – Zaltbommel’.

Feel Safe, Go Locked Safe

Natuurlijk met een knipoog naar het snelste en beste beveiligingsbedrijf uit Nederland. Een indruk? Zie de laatste berichten van onze hoofdsponsor Locked Safe, met het hoofdkantoor in Zaltbommel.

Strava-segmenten. Waar dan?

Nabij 5km-punt:
‘Locked Safe Challenge #run2rivers – Bruchem’
0,1km

Nabij 14km-punt:
‘Locked Safe Challenge #run2rivers – Ammerzoden’
0,2km

Nabij 25km-punt:
‘Locked Safe Challenge #run2rivers – Kerkdriel’
0,3km

Nabij 40km-punt:
‘Locked Safe Challenge #run2rivers – Zaltbommel’
0,4km

Check onze route om de locaties van de segmenten te bepalen.

Grijp je kans

En maak jezelf onsterfelijk. Hoe gaaf is het om hoog te ranken op een segment waar op 9 februari zo’n duizend lopers passeren. Vast in een wat lager tempo 😉