#run2rivers #2rivers2024

Limiet Duo-Marathon bereikt

De limiet voor inschrijving van Duo-Marathon teams in de Two Rivers Marathon is bereikt. Inschrijven voor dit onderdeel is niet meer mogelijk. Er zijn nog zo’n 40 plaatsen beschikbaar op het onderdeel Individuele Marathon. Wil je zeker zijn van een startbewijs, wacht dan niet te lang. Jammer als we je moeten teleurstellen.

Op de foto zie je het winnende Duo-team in actie van de 2017-editie. Marjolein Menheere tikt hier op het halve marathonpunt Matthijs Gorgels aan die in vliegende sprint op pad gaat voor de tweede 21 kilometer. Ze finishten in een supersnelle tijd van 2:56:43. Voor overige finishtijden check de 2017-uitslagen.

Duo-Marathon
In dit onderdeel zijn teams van twee personen actief. Eén persoon loopt de eerste halve marathon, de andere het tweede deel. De tijd van de twee lopers aan de finish wordt als totaaltijd geregistreerd.

Het halve marathonpunt is gelegen vlakbij de tunnel onder de A2 bij Hedel. In totaal doen in 2018 50 duo’s mee aan dit onderdeel. Vervoer van en naar het halve marathonpunt wordt georganiseerd door de organisatie, er is een pendeldienst vanuit het start-finishterrein.

Niet alleen snelste loopster
Marjolein staat niet alleen als één van de snelste lopers van de Two Rivers Marathon bekend. Ook ondersteunt ze het evenement als sponsor. Ze is eigenaresse van de Stadsapotheek in Zalbommel.