#run2rivers #2rivers2024

Komen onze trouwe Two Rivers supporters vandaag terug? 

Komen onze trouwe Two Rivers supporters vandaag terug? 

Ruim 42 kilometer lang weet je dat ‘ze’ er staan, de enige echte supporters van de Two Rivers marathon. 100 meter vóór de finish kom je ze tegen. Deze gedachte steunt je in de strijd tegen weer, wind en vermoeidheid. Ze staan er dag en nacht voor je! En ook tijdens deze Coronacrisis zijn ze nooit van hun plek geweken, tot een paar weken terug. De Bommelse Jip en Janneke zijn van hun sokkel gelicht….

Statement van oudejaarsvereniging de Geitenfok

De Friese oudejaarsvereniging De Geitenfok wilde een statement maken, zij willen zich sterk maken voor ‘ons’ duo omdat ze afgelopen jaar wat kritiek over zich heen hadden gekregen. Jip en Janneke zouden te stereotyperend en ouderwets zijn. Voor ons zijn Jip en Janneke een baken, een trouwe supporter en vooral een zeer markant herkenningspunt aan de route. We missen ze dus ook echt… 

Maar ze komen terug!

Het schijnt dat ze vandaag terugkomen. Tot die tijd hebben wij waardige vervangers gevonden… en natuurlijk nodigen wij de leden van de oudejaarsvereniging uit om deel te nemen aan onze marathon… Maar ze moeten snel beslissen, de inschrijving sluit namelijk al 16 januari. Zodat zij ook na 42 kilometer verwelkomd kunnen worden door Jip en Janneke! Wil je jouw supporter een ultieme blijk van waardering geven? Bestel dan het supporterspakket in de webshop!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *