#run2rivers #2rivers2024

Het zit erop!

Two Rivers Marathon 2021: het zit er op

Vandaag was het de laatste dag van de Two Rivers Marathon 2021. 30 dagen lang is er gelopen over een parcours dat nu eens -15 C en dan weer +18 C was. En het bood ook nieuwe kansen… de Two Rivers drie maal lopen bijvoorbeeld.

Waar we allemaal heel blij mee zijn is dat de route nu permanent is, hij is mooi bewegwijzerd, je hebt ons niet nodig om het mooie rondje te lopen.

Klassement

Natuurlijk kan je hem nog steeds iedere dag lopen, maar dan is het puur voor jezelf, je komt niet meer in het klassement en er is geen medaille meer te verdienen. Het definitieve klassement maken we deze week op. Mocht je je tijd nog niet geregistreerd hebben, doe dat zo snel mogelijk.

Volgende editie

Ja, we zijn alweer bezig met de voorbereidingen voor de volgende. Ook dan gaan we je weer  verrassen. Noteer in je agenda: 6 februari 2022!

 

4 thoughts on “Het zit erop!

 • Maar als je 3x loopt komt alleen je snelste tijd in het klassement toch? Anders kun je in theorie in je eentje het “podium” bezetten.

  • Hi Elly, inderdaad, dat zouden we niet willen. Er zijn een paar enthousiastelingen geweest die het niet konden laten hem vaker te lopen, maar gelukkig geen opstopping voor het podium!

 • 6 februari 2022 staat uiteraard genoteerd. Nogmaals grote dank voor de super organisatie. Aan de foto’s kan ik zien dat iedereen genoten heeft.
  Met vriendelijke groet,
  Karin Verheijden

 • Beste organisatie van de 2Rivers marathon,

  Er was weer wat mogelijk. In de pandemie hebben wij allemaal te maken met uitdagingen, maar het two rivers marathon team kwam met een inventieve oplossing. Een marathon die je kan lopen wanneer en hoe je wil.

  Dit jaar heb ik daardoor een nieuwe vriendschap gesloten met Michel van Hoven. We kwamen in contact via social media en het leek me wel leuk om hem naar zijn eerste sub3 marathon te pacen. Dit was mijn eerste virtuele deelname in 2h55 in 2021. Zijn doelstelling ruim behaald, waardoor er een euforisch gevoel is blijven hangen.

  Mijn marathon trainingsgroepje van Eindhoven Atletiek had ook interesse in deze virtuele solo editie. Na overleg, besloten wij er een marathontraining van te maken. Samen met Ruud de Wert liepen we de eerste helft net onder de 1h35 om vervolgens iets te versnellen. Zijn crossfit maatje Nathan stond klaar op het halve marathon punt om vervolgens zijn PR met 4 minuten aan te scherpen tot 1h31. Ruud en ik liepen in ruim 3:05 over de streep.

  Het valt me op in de pandemie dat mijn trainingsmaatjes erg fit zijn. (Marathon)lopers lijken iets beter op zijn of haar gezondheid te letten en trainen in een wereld met strenge regels levert net iets meer kwaliteit dan tijdens het ‘normale’ drukke leven. Ondanks alle opgelegde beperkingen heb ik 2 fantastische dagen beleefd. Hartelijk dank aan de organisatie voor het mogelijk maken van de marathon, door flexibel aan te passen aan wat er mogelijk is.

  Tot volgens jaar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *