#run2rivers #2rivers2024

Terugblik Two Rivers 2018, ‘the blue sky edition’

Strakblauwe lucht, temperatuur rond het vriespunt, een straffe oostenwind met 400 warme glimlachen van de deelnemers! Niet alleen een kwalificatiewedstrijd voor Two Oceans Marathon maar met name ook een gemoedelijke race. Met deelnemers uit binnen en buitenland.

Muziek langs het parcours om de lopers aan te moedigen, vrijwilligers en toeschouwers gehuld in Siberische kledij en prachtige vergezichten over de rivieren. Volop mooie ingredienten. Met aan de finish een warme ontvangst. Opgeluisterd met een eigen gebrouwen Two Rivers biertje en een Zuid-Afrikaanse Braai.

Uitslagen, Results
Tweemaal een parcoursrecord! Belg Wouter Decock won glansrijk en scherpte het parcoursrecord bij de heren aan tot 2:43:20. Marjolein Menheere, de sterkste loopster uit de regio Bommelerwaard, won bij de dames in een parcoursrecord van 3:20:46. Mooi prestaties, gefeliciteerd!

De Duo-Marathon werd gewonnen door team Moasenwoal in een tijd van 2:58:15. De Run-Bike-Run werd een successtory voor team Iron Men, in 2:44:56.

Alle uitslagen (all results) vind je via deze link.

Foto’s
Gijs van Tuijl is onze hoffotograaf, al sinds het eerste moment! Ook van de 2018-editie maakte hij prachtige foto’s. En ja, het ziet er niet alleen uit als een feestje, het was dus ook een feestje 😉