#run2rivers #2rivers2024

Opgeven is geen optie

15.00

Het boek is uitverkocht. Deze kunnen we je op het moment helaas niet toesturen. Het goede nieuws: een tweede herziene – en meer uitgebreide – druk is in voorbereiding. Meer daarover later.

Nu al nieuwsgierig? De e-book versie van de eerste druk is wel beschikbaar. Tegen een sterk gereduceerde prijs. Bestel ‘m snel!

Uitverkocht

Categorie:

Beschrijving

Opgeven is geen optie
Een niet meer zo jonge marathonloper zei tegen ons: ‘Running a race is managing your body all the way to the finish’. Mooi gezegd vinden wij. Managing your body is dus registreren en bijsturen.

Hoe ga je om met je lichaam tijdens inspanning? Kennelijk is het meer dan alleen je ‘gaspedaal’ in te drukken. Mentaliteit noemen ze dat. Wat is dat dan? Gaat het dan om karaktereigenschappen, of spelen emoties ook een rol? Behalve je gaspedaal, je loopvermogen, is er nog een pedaal, je ‘mentale knop’. Kan je daar aan draaien?

Dit boek is gericht op iedere marathonloper, die bezig is met de mentale grens die je tegenkomt in je sport. Of het nu de training op de dinsdagavond is met je hardloopclubje, of de mentale uitdaging om toch maar weer alleen vijftien kilometer te gaan trainen of de marathonloper die zijn PR al jaren tevergeefs onder de drie uur probeert te krijgen.

Lees meer.