#run2rivers #2rivers2024
28 oktober 2020

Bevestiging inschrijving 2021m

Dutch too difficult? Click on the language-button at the top and check our site in your own language!

Erg leuk dat je je hebt ingeschreven voor de Home Edition van de Two Rivers Marathon. Je loopt hem in februari, op je eigen parcours bij jou in de buurt op een door jou gekozen moment. De mooie rivieren Maas en Waal moet je er maar even bij verzinnen. Maar je weet in ieder geval dat je 100% Corona-proof bent en geen twijfel of hij doorgaat.

Jouw tijd wordt niet opgenomen in de einduitslag, maar toch is het handig om je resultaat bij ons te registreren. Bij vijf voltooide Two Rivers Marathons wordt je een Vasbyter, dat geeft je mooie extra’s voor de volgende editie.

Heb je een medaille besteld? Deze sturen we je op nadat je jouw tijd hebt doorgegeven, dit doe je via de link op de bevestigingsemail van je inschrijving.

De 2021 medaille, het unieke 2021 hardloopshirt en Supporterspack kan je bestellen via de webshop.

Vragen over je inschrijving?

Stel ze via inschrijven@tworiversmarathon.nl. Via het door jouw opgegeven e-mail adres heb je jouw inschrijfbevestiging ontvangen. Via deze link in je mail kan je jouw inschrijving bekijken en ook overdragen aan iemand anders. Heb je jouw bevestiging niet gevonden in je inbox? Check dan eerst je spam folder voordat je ons mailt.

Hou tworiversmarathon.nl, Facebook of Instagram in de gaten voor actueel nieuws.

Veel plezier met je voorbereiding!

Team Two Rivers Marathon