#run2rivers #2rivers2024
5 februari 2024

16 maart: skeeler de Two Rivers Marathon

Ben jij niet zo’n loper maar wordt je wel enthousiast van de skeelerschaats? Op zaterdag 16 maart kan je de Two Rivers Marathon op de skeelers afleggen. Het “River Skate Team” organiseert deze skeelertoertocht op het parcours van Two Rivers Marathon. De officiële start- en finish is al opgebouwd, de marathon- vibe kun je al voelen.

Er wordt gestart om 10 uur ‘s ochtends bij de start van de marathon. Dat is bij de oude stadspoort in de Waterstraat in het oude centrum van Zaltbommel. We zullen onderweg 1 grote stop maken om te rusten en te genieten van het landschap. Als het nodig is, zal er een extra stop zijn. De tocht zal ongeveer 2,5 uur duren, afhankelijk van de snelheid van de groep waar je in start. We verwachten rond 13 uur terug te zijn bij de finish.

Inschrijven

We hopen dat jullie allemaal mee kunnen doen aan deze geweldige tocht. Laat ons weten of je erbij bent en of je nog vragen hebt. Dit kan via de aanmeld link op riverskateteam.nl (let op, de minimale leeftijd is 16 jaar).

Over het River Skate Team

Het “River Skate Team” is een middelgrote skate- en skeelerclub voor jong en oud van recreant tot wedstrijdrijder. Wij bieden het hele jaar skeeler/skate trainingen/lessen aan en organiseren regelmatig toertochten en wedstrijden. Onze trainingen en toertochten zijn een geweldige manier om nieuwe mensen te ontmoeten, sportief aan je gezondheid te werken en samen te genieten van onze prachtige omgeving.