#run2rivers #2rivers2024
30 oktober 2020

Inschrijven deelnemers 2020

Vanwege alle Coronabeperkingen is Two Rivers Marathon 2021 vooral gericht op deelname op individuele basis. Maar voor een select gezelschap organiseren we op 31 januari 2021 een klein evenement. Speciaal voor jou als Inschrijver 2020, bieden we je de mogelijkheid om hier bij te zijn.

We nodigen jou van harte uit om je in te schrijven voor deze dag. Je kan deelnemen aan de Marathon, de DUO of de Run-Bike-Run.

Het parcours is uitgezet, er is een start en een finish. Heel veel dingen die je van ons gewend bent zijn nu niet aanwezig. Er zijn geen supporters, geen verkeersregelaars, geen verzorgingsposten, geen pacers en geen tijdwaarneming. Ook zijn er geen indoor faciliteiten, braai of bier.

Loop je de Marathon? Het lijkt ons een uitstekend plan als je jouw eigen fietsbegeleider meeneemt. Veilig en gezellig in je eigen Corona-proof-bubble. We zorgen minder goed voor je dan je van ons gewend bent, wellicht moet je iets meer nadenken hoe je de Two Rivers Marathon gaat volbrengen. Alle info over de route vind je hier.

Er is dit jaar géén gemeenschappelijk startschot. Houd je alsjeblieft aan jouw starttijd, zo kunnen we – ondanks Corona – toch een evenement organiseren.

Wat hebben we wel geregeld: je krijgt je medaille van ons cadeau, dit doen we alléén op 31 januari. Bij de finish ligt ie voor je klaar! Het unieke 2021 hardloopshirt en het Supporterspack kan je straks bestellen via de webshop.

Corona, wat zijn de risico’s?

Op dit moment zitten we in een Corona-piek en onder de huidige omstandigheden is het niet waarschijnlijk dat het evenement door zou kunnen gaan. We hopen dus dat het in januari beter zal zijn, we werken nauw samen met de Gemeenten Zaltbommel en Maasdriel en met de Veiligheidsregio om dit mogelijk te maken.

Mocht het niet mogelijk zijn om 31 januari door te laten gaan, dan krijg je de mogelijkheid om je inschrijving om te boeken naar één van de dagen in een februari weekend, waar je hem geheel zelfstandig loopt. De medaille haal je dan op bij Stehmann Sport 2000, dat is 100 meter lopen vanaf de finishlijn.

Schrijf je hier in voor 31 januari 2021

Doe je liever mee op een andere datum? 1 november 16:00 uur opent de algemene inschrijving via de inschrijfpagina.

Vragen over je inschrijving?

Stel ze via inschrijven@tworiversmarathon.nl. Via het door jouw opgegeven e-mail adres heb je jouw inschrijfbevestiging ontvangen. Via deze link in je mail kan je jouw inschrijving bekijken en ook overdragen aan iemand anders. Heb je jouw bevestiging niet gevonden in je inbox? Check dan eerst je spam folder voordat je ons mailt.

Overdracht startnummer
Mocht je onverhoopt niet mee kunnen doen dan is het mogelijk je startnummer over te dragen aan een andere loper. Dit is heel eenvoudig, je stuurt de bevestigingsmail door aan de ander, deze kan zelf de inschrijving aanpassen.

Houd tworiversmarathon.nl, Facebook of Instagram in de gaten voor actueel nieuws.

Veel plezier met je voorbereiding!

Team Two Rivers Marathon