#run2rivers 5th edition
14 september 2018

Word ook crew-lid!

Loop je zelf niet mee maar wil je wel meedoen aan een gaaf evenement? Dat kan! Meld je aan als vrijwilliger voor de Two Rivers Marathon. Een evenement als deze kan niet zonder de inzet van een enthousiaste groep mensen.

Diverse rollen

Je kunt in diverse rollen meedoen. Een greep uit de zaken die door vrijwilligers worden geregeld: startnummeruitgifte, begeleidend fietser, verzorgingsposten, opbouw start/finishterrein, verkeersregelaar, volgauto, uitzetten parcours, fotograaf, muziek langs het parcours en nog veel meer. Functie eisen? Een positieve instelling en een mooie glimlach!

 

Hier zie je onze Crew op één van de verzorgingsposten bij Bistro In Petto in Rossum (km-punt 32).

 

Assurantiekantoor Den Otter is onze ‘Crew Sponsor’ en Marieke Veuger onze ‘Crew Captain’, zij zorgen ervoor dat het een onvergetelijke dag wordt. Voor jou én voor alle hardlopers.

What’s in it for me?

Terechte vraag. Naast een onvergetelijke dag met hardlopers – die je oprecht dankbaar zijn voor je hulp – is er meer! Je ontvangt een vrijwilligerspakket met onder andere een lunch, munten om na de race het speciale Two Rivers bier in de Stadsbrouwerij te proeven (iets non-alcoholisch kan natuurlijk ook), je neemt kosteloos deel aan de Braai na de race en we hebben nog een aantal andere verrassingen.

Meld je aan!

Wil je graag meedoen aan dit fantastische evenement? Of ken je iemand? Meld je aan! Hoe? Stuur Marieke, onze Crew Captain, een bericht via vrijwilligers@tworiversmarathon.nl. Voor vragen kan je hier ook terecht. Natuurlijk kun je aangeven naar welke rol je voorkeur uit gaat. Marieke zal dan snel contact met je opnemen!

 

René den Otter (Crew Sponsor) en Marieke Veuger (Crew Captain) zorgen ervoor dat ook jij als vrijwilliger een fantastische dag hebt!