#run2rivers #2rivers2024
26 oktober 2020

Bevestiging inschrijving 2021w

Dutch too difficult? Click on the language-button at the top and check our site in your own language!

Erg leuk dat je je hebt ingeschreven voor de zesde editie van de Two Rivers Marathon. Je loopt hem in één van de weekenden van februari, op het prachtige parcours tussen Maas en Waal.

Je loopt jouw Two Rivers zelfstandig, met behulp van je GPS horloge of met een route op je telefoon of een papieren routekaart. Alle info over de route vind je hier. We stellen langs de route geen faciliteiten beschikbaar, je bent op jezelf aangewezen! Het lijkt ons een uitstekend plan als je jouw eigen fietsbegeleider meeneemt. Veilig en gezellig in je eigen Corona-proof-bubble. Houd je alsjeblieft aan jouw starttijd, zo kan je – ondanks Corona – toch een mooie tocht beleven.

Heb je een medaille besteld? Deze haal je op bij ons Two Rivers Marathon Home, bij Stehmann Sport 2000, dat is 100 meter van de finish in Zaltbommel. Als je hen tevoren belt, kan je ook van hun kleedkamer gebruik maken en je spullen daar neerleggen. Uiteraard is er maar beperkte capaciteit.

De 2021 medaille, het unieke 2021 hardloopshirt en Supporterspack kan je bestellen via de webshop.

Corona, wat zijn de risico’s?

Wanneer er een totale lock-down zou zijn, is lopen uiteraard niet mogelijk. Aan de andere kant, we weten niet hoe de situatie in februari 2020 zal zijn. Neem je verantwoordelijkheid en maak je eigen afweging.

Vragen over je inschrijving?

Stel ze via inschrijven@tworiversmarathon.nl. Via het door jouw opgegeven e-mail adres heb je jouw inschrijfbevestiging ontvangen. Via deze link in je mail kan je jouw inschrijving bekijken en ook overdragen aan iemand anders. Heb je jouw bevestiging niet gevonden in je inbox? Check dan eerst je spam folder voordat je ons mailt.

Hou tworiversmarathon.nl, Facebook of Instagram in de gaten voor actueel nieuws.

Veel plezier met je voorbereiding!

Team Two Rivers Marathon