#run2rivers #2rivers2024
22 oktober 2020

Bevestiging inschrijving 2021

Dutch too difficult? Click on the language-button at the top and check our site in your own language!

Erg leuk dat je je hebt ingeschreven voor de zesde editie van de Two Rivers Marathon op 31 januari 2021. Deze dag is speciaal voor jou als Vasbyter of omdat je eerder al had ingeschreven voor 2020. Met een beperkt aantal startplaatsen ben jij de geluksvogel dat je er bij bent.

Het parcours is uitgezet, er is een start en een finish. Heel veel dingen die je van ons gewend bent zijn er echter niet. Er zijn geen supporters, geen verkeersregelaars, geen verzorgingsposten, geen pacers en er is geen tijdwaarneming. Ook zijn er geen indoor faciliteiten, braai of bier.

Kies je voor de Marathon? Het lijkt ons een uitstekend plan als je jouw eigen fietsbegeleider meeneemt. Veilig en gezellig in je eigen Corona-proof-bubble. Alle info over de route vind je hier.

Er is dit jaar géén gemeenschappelijk startschot. Houd je alsjeblieft aan jouw starttijd, zo kunnen we – ondanks Corona – toch een evenement organiseren. Wat hebben we wel geregeld: je krijgt je medaille van ons kado, bij de finish ligt ie voor je klaar!

Het unieke 2021 hardloopshirt en het Supporterspack kan je straks bestellen via de webshop.

Corona, wat zijn de risico’s?

Op dit moment zitten we in een Corona-piek en onder de huidige omstandigheden is het niet waarschijnlijk dat het evenement door zou kunnen gaan. We hopen dus dat het in januari beter zal zijn. Mocht het niet mogelijk zijn om 31 januari door te laten gaan, dan krijg je de mogelijkheid je inschrijving om te boeken naar één van de dagen in een februari weekend, waar je hem geheel zelfstandig loopt. De medaille haal je dan op bij Stehmann Sport 2000, dat is 100 meter van de finish in Zaltbommel.

Vragen over je inschrijving?

Stel ze via inschrijven@tworiversmarathon.nl. Via het door jouw opgegeven e-mail adres heb je jouw inschrijfbevestiging ontvangen. Via deze link in je mail kan je jouw inschrijving bekijken en ook overdragen aan iemand anders. Heb je jouw bevestiging niet gevonden in je inbox? Check dan eerst je spam folder voordat je ons mailt.

Hou tworiversmarathon.nl, Facebook of Instagram in de gaten voor actueel nieuws.

Veel plezier met je voorbereiding!

Team Two Rivers Marathon